3 ting du må mestre for å bli en god fotograf.

PinExt 3 Things You Must Master to be a Great Photographer.

av Gavin Seim : Vi alle se annerledes og det er bra. Vi må aldri slutte å jobbe for å forbedre. Man kan selv hevder at du kan aldri virkelig "master" fotografering. Men kanskje du kan få ganske nær, hvis du virkelig spikeren ned disse og kanskje et par andre nødvendigheter, ta kontroll over måten du har tenkt og ta bilder.

4x5 linhoff 300x280 3 Things You Must Master to be a Great Photographer. 1 - Dine Tools - Et kamera ikke en fotograf gjøre og heller ikke fancy programvare. Men ikke undervurder hvor viktig verktøyene er. Noen sluff off kjenne sitt utstyr, innstillinger, åpninger, lukkerhastighet, lys, programvare annen tech stuff. Det er vanligvis en fatal feil. Ikke faller inn i mengden som sier "Jeg er en artist, så jeg bare ikke komme inn som tekniske ting." Photography, som de fleste kunst, er både kunst og vitenskap. Og hvis du ikke mestrer begge deler, vil du aldri bli en mester i kunsten.

2 - Historiefortelling - En flott bilde må ha et emne og en historie som kan nå ut og hente folk. Uinteressant tema, for mye rot, rotete sammensetning, dårlige detaljer, distraherende belysning, listen fortsetter. Mislykkes på noen av disse, og du vil aldri bli gode på fotografering. Det er vanskelig å spikre alle disse elementene ned med noe, men mange år med praksis og erfaring. Men så, ingen sa dette var lett. Inntil du kan begynne å tømme ut distraksjoner og virkelig formidle følelsen. Du bare å lage snapshots. De er fine, men husk. Alle andre det gjør dem også.

3 - Tone Control - Dette kan være den største av alle. Og likevel er det finere poeng er mest ignorert. Det er den ene de fleste vil aldri virkelig mestre. Alt må føre til faget. Og mestring tone gir deg den kraften. Tone kontroll handler om å se lyset i hodet ditt, understating hvordan å manipulere den, og forstå hvordan å kontrollere toner for å gjøre faget og din historie, synge som lyden av musikk. Selv de fleste fagfolk har ikke spikret tonekontroll, men før du gjør det, vil du aldri være fullt ut i stand til å kontrollere lys eller virkningen av dine fotografier. For mer om å kontrollere tone sjekk ut denne artikkelen .

____

Hvis du mestrer alle disse tingene, så du bør skrive dette i stedet for meg, fordi jeg jobber fortsatt med dem. Men arbeider jeg er og komme nærmere hver dag. Bare husk at et kamera er ikke mer en kunstnerisk verktøy enn en skrivemaskin. Det er å vite hvordan man skal fortelle en historie med lys, tone og linje som teller. Som nesten alle kunster, er det et aspekt av vitenskap og et aspekt av kunst du må mestre. Ellers er du bare en annen person med en kar med maling eller en pakke med papir. For mer

Så kan få til å fungere. Vitenskap + Kunnskap + Vision = Art

ad free slim 468 3 Things You Must Master to be a Great Photographer.

  • Laurie Hemmer

    Jeg lyttet bare til en podcast (en tilfeldig en fra itunes) som sier fotografering er i øyet som ser i utgangspunktet, og ikke for å komme til hengt opp på tech stuff. Jeg er enig i det er både kunst samt noen tech. Men jeg er også enig i det er i øyet som ser og belysning kan være ganske dårlig på noen såkalte pro bilder, men jeg har tatt og manipulert dem alle til å se veldig kunstnerisk noen dårlige opplyste bilder. Alt det du nevnte om iso, lukkertider på og om jeg vet, men lys er jeg stadig studerer. Vi har en teknisk fotografering skole her nå, og vi har bokstavelig talt hundrevis i vårt område. Jeg tok alle klasser tilbys i college tilbake i filmen dager, men føler at det er en ulempe for disse barna nå ikke får det exp. Jeg gjør masse for folk som ikke har penger her. Jeg har alltid kaller meg selv en work in progress. Jeg er ikke engang sikker på at jeg ønsker å gjøre det på heltid. Jeg føler sterkt om det som du sa hver og en har en diff øye, men det er hva det er nå med tusenvis helle i bransjen. Jeg mistenker at du har ingenting å bekymre seg for, men jeg ser ikke hvordan de fleste av disse barna uteksaminert disse tech kurs noensinne vil tjene penger med så mange. Kanskje vil jeg bli vist feil, men jeg mistenker ikke. Jeg er på vei til DC akkurat nå og fikk lei av å bære min mark så byttet tannhjul og kjøpte litt Nikon jeg kan bære godt bare for en endring også. Utrolig for størrelsen. Jeg føler det må være en lidenskap også, og det vil vise i som fungerer .Yours gjør. Unnskyldning skrivefeil reist hele dagen og glemte min lesing briller og på min iPad. Jeg grundig nyte din side her bare for å fortelle deg. Fortsett med det eksepsjonelle arbeid. Vi som tørster å lære trenger disse artiklene og hjelp. Gud velsigne!

    • http://www.prophotoshow.net Gavin Seim

      Takket Laurie.