Se deg i California for våren 2011 workshops.

PinExt See you in California for Spring 2011 workshops.

Gavin Seim. Så jeg har planlagt en annen langtur, sammen med Spring workshops. Jeg trykket på veien tidlig i april med lille familien min og på vei til SF området for to workshops i Oakland. Jeg er stoked. Vi planlegger å bruke rundt en måned på veien i RV. Etter verkstedene, kan vi hodet opp mot Grand Canyon som jeg jakter på aksje-og landskapsbilder, så hvem vet. Her er verkstedet lineup. Jeg håper du vil hjelpe meg å spre ordet, og jeg håper å se deg der.

banner hdr See you in California for Spring 2011 workshops.

16 til 17 april er mine lys og skygger workshop. Dette er en frisk to dagers arrangement som dekker HDR og utover. Det er en intim workshop begrenset til ca 20 personer. Vi kommer til å gjøre arbeid i felten og redigering tilbake til hjemmebasen. Mer info her. Det er også en Facebook-event side.

banner lrp See you in California for Spring 2011 workshops.

18. april er det Lightroom Strøm verksted. Dette har noe for alle. Vi dekker grunnleggende, men også komme dypt inn strøm bruker ting. Det er en annen morsom hendene på verksted, så ta med din bærbare PC med LR og forberede seg til å tenke annerledes om redigeringen. Mer info her , og Facebook-event side her .

Jeg jobber også med å sette opp noe for Fresno. Jobber fortsatt med detaljene i det, men følg med på dette innlegget, eller Seim Effects FB-side for detaljer. Jeg vil også oppdatere verksted sider hvis en ny plassering er lagt til. Håper å se noen av dere der ... Gav

ad ex slim See you in California for Spring 2011 workshops.
SEO Drevet av Platinum SEO fra Techblissonline