Zes Sleutels tot Getting een geweldige beeldkwaliteit.

PinExt Six Keys to Getting Great Image Quality.

Gavin Seim: Enige tijd terug ontdekte ik breinbrekende kwaliteit van grootformaat filmbeelden. Vervolgens heb ik fanatiek over het krijgen van de beste beeldkwaliteit van digitale die ik kon worden. Ik wil weten wat het in staat is en hoe om het te beheren. Ik heb gewerkt op een eenvoudige manier uit te leggen wat ik leer. Ik dacht aan het uitvinden van een koele acroniem voor, maar ik besloot om zijn straight to the point en gewoon lay-out van de zes belangrijkste elementen die ik vind direct effect beeldkwaliteit, samen met enkele gedachten over hoe we ze kunnen beheren.

Ook rekening mee dat ik heb het niet over "in een oogopslag beeldkwaliteit". Ik heb het over de feiten voor mensen die echt zorg over het maken van hun foto's zo perfect mogelijk. Een Facebook-afbeelding kan wegkomen met veel omdat het zo klein is en de verwachting is laag. Maar begrijpen wat je ziet als je inzoomen op 100% zal u helpen begrijpen wat uw kwaliteit betekent voor u, aan een muur print, een kunstgalerij, of dat onderwerping aan een voorraad agentschap. Ook terwijl ik de nadruk op digitaal, alle, maar een van deze elementen toe te passen om zo goed te filmen.

Ook moet ik vermelden dat ik nog meer in de diepte over dit onderwerp in Pro Photo Podcast episode # 74. OK laat de slag te gaan.

bull of mist yellowstone elk 880x491 Six Keys to Getting Great Image Quality. Stier van de Mist werd gedaan op ISO3200. Vrij hoog, maar anders zou ik het schot gemist hebben. De zes toetsen werkte al en het resultaat heeft detail, zelfs in een grote print. Lees hier meer.

Zes Sleutels tot Beeldkwaliteit.

  • 1. Optic.
    Er is geen uitweg, dus voorbij het. Als de lens slecht is, zo is uw beeldkwaliteit. Het maakt niet uit wat je doet. A $ 200 70-200 is niet geven u dezelfde kwaliteit als een $ 2000 pro lens. Het verschil tussen goedkope glas en grote glazen is enorm. Als je een geweldige beeldkwaliteit wilt moet je goed glas te krijgen. Zijn er variabelen? Tuurlijk. Bijvoorbeeld een 50mm 1.4 lens is niet zo duur (ongeveer $ 400 USD), maar het is bekend om grote kwaliteit. Sommige priemgetallen zijn echter nog duurder dan zoomt. En de moeite waard ook. Meestal met glazen hoe meer je uitgeeft, hoe beter je wordt. Maar doe je huiswerk en krijg de beste bang for the buck. Gewoon denk niet dat je kunt uitstappen goedkoop.

Dit is een post van de beeldende kunst project Gavin's. Lees de rest van het in zijn dagboek.

ad lf slim Six Keys to Getting Great Image Quality.

Geen verwante inhoud gevonden.