Zes Sleutels tot het krijgen van Grote Beeldkwaliteit.

PinExt Six Keys to Getting Great Image Quality.

Gavin Seim: Enige tijd terug ontdekte ik breinbrekende kwaliteit van grootformaat filmbeelden. Vervolgens heb ik fanatiek over het verkrijgen van de beste beeldkwaliteit van digitale die ik kon worden. Ik wil weten hoe het is in staat en hoe deze te beheren. Ik heb gewerkt op een eenvoudige manier uit te leggen wat ik leer. Ik dacht aan het uitvinden van een koele acroniem voor, maar ik besloot om meteen to the point en gewoon lay-out van zes belangrijke elementen die ik vind ook rechtstreeks gevolgen voor de beeldkwaliteit, samen met enkele gedachten over hoe we ze kunnen beheren.

Merk ook op dat ik heb het niet over "in een afbeelding oogopslag kwaliteit". Ik heb het over feiten voor mensen die echt zorg over het maken van hun foto's zo perfect mogelijk. Een Facebook-afbeelding kan wegkomen met een veel omdat het zo klein is en de verwachting is laag. Maar het begrijpen van wat je ziet als je inzoomt tot 100% zal u helpen begrijpen wat uw kwaliteit betekent voor u, om een ​​muur af te drukken, om een ​​kunstgalerie, of dat onderwerping aan een voorraad agentschap. Ook terwijl ik gericht op digitaal, alles behalve een van deze elementen te gebruiken om zo goed te filmen.

Ook moet ik vermelden dat ik nog meer in de diepte over dit onderwerp in Pro Photo Podcast Aflevering # 74 . OK laat aan de slag.

bull of mist yellowstone elk 880x491 Six Keys to Getting Great Image Quality. Stier van de Mist werd gedaan op ISO3200. Vrij hoog, maar anders zou ik het schot gemist hebben. De zes toetsen werkte al en het resultaat heeft detail, zelfs in een grote print. hier Lees meer .

Zes Sleutels tot Beeldkwaliteit.

  • 1. Optic.
    Er is geen uitweg, dus voorbij het. Als de lens slecht is, zo is uw beeldkwaliteit. Het maakt niet uit wat je doet. A $ 200 70-200 is niet waardoor u dezelfde kwaliteit als een $ 2000 pro lens. Het verschil tussen goedkope glas en grote glas is enorm. Als je een fantastische beeldkwaliteit wilt moet je goed glas krijgen. Zijn er variabelen? Tuurlijk. Bijvoorbeeld een 50mm 1.4 lens is niet zo duur (ongeveer $ 400 USD), maar het is bekend voor geweldige kwaliteit. Sommige priemgetallen zijn echter nog duurder dan zooms. En de moeite waard ook. Meestal met glas hoe meer je uitgeeft, hoe beter je wordt. Maar doe je huiswerk en krijg de beste bang for the buck. Denk niet dat je kunt uitstappen goedkoop.

Dit is een post van beeldende kunst project Gavin's. Lees de rest van het in zijn dagboek.

ON1 PPSLRU 468x60 Six Keys to Getting Great Image Quality.

Geen verwante inhoud gevonden.
Aangedreven door SEO SEO Platinum uit Techblissonline