3 ting du skal mestre for at være en stor fotograf.

PinExt 3 Things You Must Master to be a Great Photographer.

af Gavin Seim : Vi ser alle forskelligt, og det er godt. Vi bør aldrig stoppe med at arbejde på at forbedre. Man kunne endda hævde, at du kan aldrig rigtig "master" fotografering. Men måske kan du få temmelig tæt på, hvis du virkelig søm ned disse og måske et par andre fornødenheder, at tage kontrol over den måde, du planlægge og tage billeder.

4x5 linhoff 300x280 3 Things You Must Master to be a Great Photographer. 1 - Dine Tools - Et kamera ikke en fotograf gøre og heller ikke fancy software. Men du behøver ikke undervurdere, hvor vigtig værktøjerne er. Nogle sluff off kende deres gear, indstillinger, åbninger, lukkertider, lys, software en anden tech ting. Det er normalt en fatal fejltagelse. Må ikke falde ind i mængden, der siger "jeg er en kunstner, så jeg bare ikke komme ind i denne tekniske ting." Fotografering, ligesom de fleste kunst, er både kunst og en videnskab. Og hvis du ikke mestrer begge, vil du aldrig blive en mester i kunsten.

2 - Storytelling - En stor billede skal have et emne og en historie, der kan nå ud og få fat mennesker. Uninteresting emne, for meget rod, rodet komposition, dårlige detaljer, distraherende belysning, og listen fortsætter. Fail på nogen af ​​disse, og du vil aldrig være stor på fotografering. Det er svært at nagle alle disse elementer ned med noget, men mange års praksis og erfaring. Men så, ingen sagde det var nemt. Indtil du kan begynde at rydde ud distraktioner og virkelig formidle følelse. Du er bare at lave snapshots. Det er fint, men husk. Alle andre det gør dem også.

3 - Tone Control - Dette kan være den største af alle. Og alligevel er det finere punkter er den mest ignoreret. Det er den ene mest aldrig vil virkelig mestre. Alt skal føre til emnet. Og mastering tone giver dig denne magt. Tone kontrol handler om at se lys i dit hoved, underdrive hvordan man kan manipulere det, og forstå, hvordan man styrer toner for at gøre dit emne og din historie, synge som lyden af ​​musik. Selv de fleste fagfolk ikke har naglet ned tone kontrol, men indtil du gør det, vil du aldrig være fuldt ud i stand til at styre dit lys eller effekten af ​​dine fotografier. For mere om at kontrollere tone tjekke denne artikel .

____

Hvis du har styr på alle disse ting, så skal du skrive dette i stedet for mig, fordi jeg stadig arbejder på dem. Men arbejder jeg og komme tættere hver dag. Bare husk, at et kamera er ikke mere en kunstnerisk værktøj end en skrivemaskine. Det er at vide, hvordan at fortælle en historie med lys, tone og linje, der betyder noget. Ligesom næsten alle kunstarter, er der et aspekt af videnskab og et aspekt af kunst, du skal mestre. Ellers er du bare en anden person med en balje med maling eller en pakke papir. For mere

Så lad os komme i gang. Videnskab + Viden + Vision = Art

ad ex slim 3 Things You Must Master to be a Great Photographer.

  • Laurie Hemmer

    Jeg bare lyttet til en podcast (en tilfældig en fra iTunes), der siger fotografering er i øjet af beskueren dybest set og ikke for at komme til hængt op på tech ting. Jeg er enig, det er både kunst samt nogle tech. Men jeg er også enig det er i øjet af beskueren og belysning kan være temmelig dårlig på nogle såkaldte pro billeder, men jeg har taget nogle dårlige tændte billeder og manipuleret dem alle til at se meget kunstnerisk. Alt hvad du nævnte om ISO, lukkertider på og på jeg kender, men lys jeg konstant studerer. Vi har en tech fotoskole her nu, og vi har bogstaveligt talt hundredvis i vores område. Jeg tog alle klasser tilbydes på college tilbage i filmen dage, men føler, at der er en ulempe for disse børn nu ikke få at exp. Jeg gøre masser for mennesker med ingen penge her. Jeg altid kalde mig et arbejde i gang. Jeg er ikke engang sikker på, jeg ønsker at gøre det på fuld tid. Jeg føler stærkt, selvom det som du sagde hver har en diff øje, men det er hvad det er nu med tusindvis strømmer i branchen. Jeg formoder, du har intet at bekymre sig om, men jeg kan ikke se, hvordan de fleste af disse børn dimitteret disse tech kurser vil nogensinde tjene penge med så mange. Måske jeg vil blive vist sig forkert, men jeg formoder ikke. Jeg er på vej til DC lige nu og fik træt af transporterer min mark så skiftede gear og købte en lille Nikon jeg kan bære godt bare for en ændring også. Amazing for størrelse. Jeg føler, at det skal være en passion så godt, og det vil vise i dem arbejde. Yours gør. Undskyldning stavefejl rejser hele dagen og glemte mine læsebriller og på min iPad. Jeg grundigt nyde dit site her bare for at lade dig vide. Fortsæt det fantastiske arbejde. Vi, der tørster at lære brug for disse artikler og hjælp. Gud velsigne!

    • http://www.prophotoshow.net Gavin Seim

      Tak Laurie.
SEO Drevet af Platinum SEO fra Techblissonline